EN
Alle Kategorier
EN

Selskapet profil

       Changzhou Quality Textile Industry Co., Ltd. tilhører CQ-Group som startet for over 100 år siden, 1918 i Tyskland. I år 2014 blir CQ-Textile et uavhengig selskap med beliggenhet i Changzhou, Jiangsu-provinsen i Kina. 

CQTex, er et ledende flagg, banner, parasoll, baldakin og reklametekstilproduksjonsselskap med et sterkt rykte for kvalitet, pålitelighet og kundeservice.

Hos CQTex spesialiserer vi oss på produksjon av høykvalitets, skreddersydde produkter for et bredt spekter av kunder, inkludert bedrifter, idrettslag, skoler, offentlige etater og mer. Med over 10 års erfaring i bransjen har vi bygget et rykte for å levere eksepsjonelle produkter og tjenester til våre kunder over hele verden.

Våre toppmoderne produksjonsanlegg er utstyrt med den nyeste teknologien og maskineriet, slik at vi kan produsere store mengder flagg, bannere, parasoller, baldakiner og reklametekstiler med høy presisjon og effektivitet. Vi har et sterkt team av erfarne designere og dyktige arbeidere som er dedikert til å levere produkter av høyeste kvalitet til våre kunder.

En av våre største styrker er vår høye produksjonskapasitet. Hos CQTex er vi forpliktet til å levere eksepsjonelle produkter og tjenester til våre kunder. Vi jobber tett med våre kunder for å forstå deres spesifikke behov og krav, og vi streber etter å tilby personlige løsninger som møter deres unike behov.

Vår oppgave er å produsere den beste kvaliteten til de beste prisene.
Sammen med våre kunder utvikler vi produkter nøyaktig for markedets behov. Fokus er herved alltid på kvalitet. Kvalitet er topp prioritet i balanse med naturen. Teamarbeid er den neste haugen i vår raskt voksende, fordi hvert medlem av teamet vet at hans prestasjoner driver laget fremover

1Denne suksessen ønsker vi å dele med våre partnere.

1Et langsiktig forhold er alltid det vi ser etter.

1Ser frem til å ta kontakt med deg.

Vennlig hilsen
Ditt CQ-Textile-team

Selskapet